Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Physio Care Center

Φυσικοθεραπευτήριο Δέτσαρη Δέσποινα

 

Το Physio Care Center είναι ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο αποκατάστασης στην Αγία Παρασκευή.
Το Κέντρο ασχολείται με την αποκατάσταση οξέων και χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων, την αποκατάσταση μετεγχειρητικών ασθενών, την βέλτιστη αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων καθώς και με την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου.

Η φυσιοθεραπεύτρια Δέσποινα Δέτσαρη είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας του Manchester University. Επίσης έχει ολοκληρώσει το κύκλο σεμιναρίων Manual Therapy Homtd, και βρίσκεται στην εκπόνηση διπλωματικής εργασίας για την απόκτηση του τίτλου Manual Τherapist.

Επίσης έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σεμινάρια του Clinical Pilates. Το Clinical Pilates (Θεραπευτικό pilates) είναι μια μορφή αποτελεσματικής και απολύτως ασφαλούς σωματικής άσκησης που έχει ως βασικό στόχο την βελτίωση της στάσης του σώματος, την μυϊκή ενδυνάμωση του κορμού, την ισορροπία, την ελαστικότητα και την σωστή αναπνοή.

Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι στο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου παρέχεται από την πρώτη συνεδρία φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση, με στόχο την κατανόηση του προβλήματος του κάθε ασθενούς, έτσι ώστε να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας. Επιπλέον, ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του κέντρου Physio Care Center είναι ότι οι θεραπείες των ασθενών παρέχονται όλες από την ίδια την θεραπεύτρια η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τον κάθε ασθενή.

Διαβάστηκε 1667 φορές